Uploading.com

Join Uploading.com today!

utorak, 22. veljače 2011.

SOKOL MARIĆ ulaže u dodatnu edukaciju svojih zaposlenika

 Tvrtka SOKOL MARIĆ, u svoji podružnicama održava predavanja za zaštitare koji rade na poslovima zaštite novčarskih institucija i prijevoza novca. Na posljednjem predavanju održanom 19.02.2011. u Molvama prisustvovalo je četrdesetak zaštitara Sokol Marića iz Koprivnice, Bjelovara i Đurđevca koji rade na navedenim radnim mjestim.
 Trosatna predavanja drži gospodin Darko Škender, savjetnik direktora za sigurnosna pitanja u Sokol Mariću, s dugogodišnjim iskustvom u policiji.
 Predavanja obuhvačaju zakunske regulative i odredbe, metodiku i taktiku postupanja, te primjere kako postupati i kako ne postupati. Predavanje je vrlo dobro osmišljeno i vrlo korisno za svakog zaštitara zaposlenog na poslovima zaštite novčarskih institucija. Sve što je svakom zaštitaru bitno, posebice kad su u pitanju zakonske odredbe, vrlo je jasno i detaljno objašnjeno.
 Ta predavanju su dakako daleko od dovoljnog da bi se stvorili profesionalci zaštitari, ali su ipak veliki korak naprijed u struci, a Sokol Marić je ovim potezom korak ispred drugih tvrtki.
 Takvi potezi tvrtki su za svaku pohvalu i nadam se da će se slična predavanja nastaviti održavati i u budučnosti, te da će postati standard, kako u Sokol Mariću, tako i u ostalim tvrtkama.
 Samo stalna edukacija i ulaganje u zaposlenike mogu od zaštitarstva stvoriti zanimanje kakvo ono zaslužuje i mora biti.

Nema komentara:

Objavi komentar